Praktijk

U wordt begeleid tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed door de verloskundigen Marleen Potters en Sandra Weststrate. Bij afwezigheid (van één) van hen zal er een waarneemster werken.
Er is een vaste verloskundig waarneemster. Alle verloskundigen zijn BIG geregistreerd.
De verloskundigen worden bijgestaan door twee praktijkassistentes, Loes Latten en Marieke Middelkoop.

CH_Sante_allen_02_C128596_lowres
vlnr: Loes Latten (praktijkassistente), Sandra Weststrate (verloskundige), Marleen Potters (verloskundige) en Marieke Middelkoop (praktijkassistente). 

Onze praktijk is gevestigd op:
Vijfmeiweg 12
2172 VL Sassenheim
Praktijktelefoon: 0252-213160 (Op maandag en dinsdag tussen 8.00-12.00 uur en 13.30 – 16.30 uur)
Spoedtelefoon: 06-29433303 (7 dagen per week, 24 uur per dag)

E-mail: verloskundigensassenheim@gmail.com (voor niet dringende vragen/verzoeken)
Facebook: Verloskundigenpraktijk Santé
KVK nummer: 54495326

Spreekuren zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Op donderdag is het een avondspreekuur.
Voor aanmelding verzoeken wij het aanmeldformulier in te vullen en ons daarna te bellen of u wordt gebeld door ons.

Voorstellen

                               Marleen Potters                               

Verloskundige worden was mijn droom van jongs af aan. Mijn moeder is kraamverzorgster, dus het zit ook een beetje in de genen. Sinds 2009 ben ik verloskundige bij Santé en ik vind het een heerlijke populatie! Het beroep is lekker afwisselend en het opbouwen van een vertrouwensband met de zwangere en haar partner in een aantal maanden tijd is heel fijn. Hoe vaak ik wel niet denk: ‘I love my job’.
Ik ben moeder van een dochter (2015): ik ben toen thuis bevallen, wat ik heel fijn vond. Ik geniet met volle teugen van het moederschap. En nr. 2 is onderweg (oktober 2017 uitgerekend).

   Sandra Weststrate

Sinds 2017 ben ik vaste verloskundige bij Santé, maar al bekend binnen de praktijk vanaf 2015. Als verloskundige vind ik het belangrijk dat vrouwen vertrouwen hebben in hun eigen lichaam en ik hoop hier een bijdrage aan te leveren. Verloskundige zijn is het mooiste wat er is. Het begeleiden van zwangerschap, bevalling en kraamweek is iedere keer weer uniek.
Sinds 2016 ben ik zelf moeder van een dochter en ben ik thuis in bad bevallen met behulp van Marleen.

Michelle van Herpen

Sinds 1 maart 2017 ben ik vaste waarneemster bij Santé. Ik vind het bijzonder om bij de geboorte van een kind, maar ook van de ouders – voor de eerste keer of opnieuw – aanwezig te zijn. Ik vind het belangrijk te kijken naar wat jullie wensen zijn, zodat jullie goed kunnen terugkijken op deze bijzondere periode.

                   Loes Latten                  

Sinds 2002 werk ik als verpleegkundig assistente bij Santé. Zwangeren en hun familie begeleiden vind ik het fijnste werk wat er is. Een praatje, een lach en soms een traan…
Zelf ben ik moeder van 3 volwassen kinderen en weet dus hoe bijzonder zwangerschap, bevallen en het moederschap is.

Marieke Middelkoop

Sinds 2010 werk ik als assistente in deze leuke praktijk. In eht verleden heb ik HBO-V gedaan en heb ik in verschillende takken van de gezondheidszorg gewerkt. Het contact met de cliënten en hun partners, de afwisseling en de fijne collega’s zorger er voor dat ik steeds met plezier aan het werk ben.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.